l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Guide For Duelist!!! [GR]  (Read 34530 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflineMrPro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • L2topzone Votes: 335
  • Servers reviews: 0
  • Reputation: +0/-0
  • L2topzone.com
    Guide For Duelist!!! [GR]
    « on: January 24, 2013, 11:28:28 AM »
    [Γεια σε όλους σας! Είναι ο πρώτος μου οδηγός και ελπίζω να σας αρέσει. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. :)
    Όπου έχει " * " δείτε κάτω, τα εξηγώ :) [Ο οδηγός αυτός αναφέρεται σε Interlude client]

    Πρώτο class: Warrior Quest
    Δεύτερο class: Gladiator Quest
    Τρίτο class: Duelist Quest


    Items:
    Level 0-20
    Armor: Wooden
    Weapon(s): Το non-grade dagger ή sword που μας δίνεται στην αρχή του παιχνιδιού
    Jewels: Non-Grade
    Level 20-40
    Armor: Brigandine Tunic
    Weapon(s):-leeching- sword*crimson sword
    Jewels: Elven
    Level 40-52
    Armor: Plated Leater
    Weapon(s): Katana*Katana
    Jewels: Blessed
    Level 52-61
    Armor * : Plated Leater
    Weapon(s): Samurai LongSword*Samurai Long Sword
    Jewels:Black Ore Εννοείτε  πως μπορείτε να βάλετε και Ring of Queen Ant και Ring of Core
    Level 61-76
    Armor(s) ** : Tallum Heavy , Majestic Heavy , Nightmare Heavy
    Weapon(s): Damascus*Damascus
    Jewels: Majestic Εννοείτε πως μπορείτε να βάλετε και Ring of Queen Ante και Ring of Core και Orfen
    Level 76-80
    Armor(s) ***: Tallum Heavy , Majestic Heavy , Imperial Crusader
    Weapon(s): Tallum Blade*Dark Legion's Edge
    Jewels: Tateossian  Εννοείτε πως μπορείτε να βάλετε και Raidboss Jewels Βασικά επιβάλλεται να βάλετε :D

    Από items χρειάζεστε επίσης: Hammer οποιοδήποτε, 4 staff Bless the Body/Focus/Reg HP/Mental Shield και ένα bow S grade (Shining ή Draconic)

    Deys:
    Exp: Καλύτερα να μην βάλετε
    Farm: 1)Str+4 con-4, 2)str+1 con-1, 3)Dex+4 con -4
    PvP και Olympiad: 1)str+4 dex-4, 2)str+1 Dex-1, 3)Con+4 Dex-4, ή 1)str+4 dex-4, 2)Wit+4 Int-4, 3)Con+4 dex-4



    Τώρα ας εξηγήσουμε τα "*":
    * : Αναρωτιέστε γιατί έβαλα στα 52-61 level C grade armor. Γιατί πολύ απλά δίνει πολύ περισσότερο P.Atk και απλά λιγότερο HP και P.Def (όχι πάρα πολύ, γι αυτό)
    ** : Γιατί τόσες πολλές armor; Πολύ απλά ο duelist έχει διαφορετικά combos. Αναλόγως με το class του αντιπάλου και το πόσο καλός είναι. Λοιπόν:
     Tallum θα βάζετε συνήθως vs μάγων ή σε τίποτα εύκολους παίκτες (ότι class και να είναι)
     Majestic θα βιάζεται vs daggers/archers ειδικά σε server που δεν έχει mana potions επειδή η majestic δίνει πιο πολύ P.Def και P.Atk από την tallum.
     Nightmare θα βάζετε όταν θέλετε να παίξετε τον ρόλο ενός tank
    *** : Γιατί ακόμα A grade armor; Γιατί πολύ απλά δίνουν καλά στατιστικά, όπως Atk. Speed και P.Atk
     Γιατί δεν έχω βάλει Draconic; Γιατί η tallum είναι πιο καλή από την draconic. Imperial θα βάζετε vs daggers/archers και vs άτομα που νιώθουν με fight classes όπως tanks/titans/dwarfs/doomcryer/buffer (ακόμα prophet και cardinal) [όταν παίζουν fighter στυλ] ακόμα και vs summoners [αυτά είναι για Olympiad]


    Gameplays :
    Καταρχήν, σε olympiad και pvp θα έχετε το νου σας στο force να είναι πάντα level 7. Και το Battle Roar δεν θα το κάνετε με duals αλλά με hammer health κατά προτίμηση! War Frenzy και Lionheart θα ανοίγετε εναντίων classes που έχουν sleep/stun/hold. Εννοείται ότι πριν ξεκινήσει το match θα προσπαθείτε να πιάσετε τα buffs από τα 4 staffs!

    Πρώτα ας αναφέρουμε κάποια πράγματα για την Olympiad που εκεί είναι πιο δύσκολα. Αν τα καταλάβετε, το PvP θα είναι πανεύκολο!

    Versus tanks: (Με Imperial armor) Για εμένα το θέμα δεν είναι να τους χώσω αλλά να κρατηθώ ζωντανός για 5 λεπτά και να έχω κάνει πιο πολύ damage. Δηλαδή hit n' run στυλ. Όταν βλέπετε ότι το tank πάει να σας κάνει slam/hold/stun, ανοίξτε αμέσως Riposte Stance. Επίσης πρέπει να χρησιμοποιείτε το sonic storm, sonic rage και sonic blaster (πρώτο το sonic storm και μετά το sonic buster γιατί γεμίζετε δύο φορές το force και πάει λέγοντας. Αλλά σε hit 'n run στυλ επαναλαμβάνετε όλη αυτή τη διαδικασία. Σε περίπτωση που σας πιάσει hold, ανοίξτε barrier, γεμίστε το force με level 7 και hit με ακόλουθα skills στην σειρά: Triple Slash, Sonic Buster, Sonic Triple, Sonic Slash. Αμέσως ανοίγετε Sonic move και άμα είναι noobας tank τότε βάλτε tallum και κάντε τα ακόλουθα skills με την σειρά: Triple Slash, Sonic Buster, Sonic triple, sonic slash μέχρι που να γεμίσει το force με sonic rage και πάλι από την αρχή. (Αν δεν έχει γεμίσει triple sonic slash ή double sonic slash)

    Versus titans/tyrants:
    - Χωρίς Pre-Frenzy/Zealot: Σχεδόν όπως και στα tanks βάλτε tallum και κάντε τα skills με την σειρά: Triple Slash, Sonic buster, Sonic triple sonic slash έτσι ώστε να γεμίζει το Force με Sonic Rage και πάλι από την αρχή. (άμα δεν έχει γεμίζει, κάντε triple sonic slash ή double sonic spash). Όποτε βλέπετε ότι πάει να κάνει stun ανοίξτε Ripsote Stance (όταν δείτε το HP του σχεδόν στο 40%) κάντε 2-3 Sonic Rage(s) και μετά αμέσως Sonic buster, Sonic Storm και Triple Slash σε περίπτωση που ανοίγει Frenzy ή Guts απλά ανοίξτε Riposte Stance και το match είναι δικό σας :)
    - Με Pre-Frenzy-Zealot: Βάζετε Imperial ή ανοίγετε Sonic move και τρέχετε μέχρει να του φύγει το Zealot/Frenzy. Οπότε μετά πλησιάζετε με Riposte Stance και κάνετε τα εξής skill με την σειρά: Triple Slash, Sonic Buster, Sonic Triple, Sonic Slash και γεμίζετε forces με sonic rage. Και πάλι από την αρχή. Άμα δεν γεμίζει Triple Sonic Splash ή Double Sonic Splash
    - Με Pre-Guts: Παίξτε με Imperial. Ανοίξτε Sonic Move και τρέχετε μέχρι να του φύγει το Guts. Έτσι αφού σας πλησιάσει ανοίξτε αμέσως Riposte Stance και συνεχίστε

    Versus archers: Θα πάτε σιγά σιγά το πράγμα και συμφωνώ αλλά καλού κακού να σας πω:) Βάζετε Imperial. Όταν ο χρόνος που σας απομείνει μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι είναι 10 δευτερόλεπτα, ανοίξτε αμέσως Sonic Move και γεμίστε με forces μέχρι να φτάσετε level 7. Κρατήστε πολύ κοντινή απόσταση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά κάντε τα ακόλουθα skills με την σειρά: Triple slash, Sonic buster, Sonic triple , Sonic slash έτσι ώστε να γεμίζετε forces  με sonic rage  (Άμα δεν έχει γεμίσει, κάντε Triple Sonic Splash ή Double Sonic Splash). Λογικά θα κάνει hit 'n run άρα μετά απλά παίζετε με Sonic storm, Sonic Blaster και Sonic rage. Μην τον κυνηγάτε για να το χτυπήσετε από κοντά!
    Πάντα να είστε έτοιμοι να πατήσετε Battle Roar, γιατί μπορεί να πιάσει Lethal και άμα πιάσει το παιχνίδι χάνεται. Θα γίνει δικό σας αν προλάβετε να ανοίξετε Battle Roar, μετά Sonic Barrier, Braveheart και γεμίσετε forces μέχρι level 7 με Sonic rage ή Sonic Focus, αναλόγως που βρίσκετε. Μετά Sonic Storm, Sonic Blaste και Sonic rage.

    Versus daggers: Βάλτε Imperial όταν ο χρόνος που σας έχει απομείνει είναι 10 δευτερόλεπτα, ανοίξτε Sonic Move, γεμίστε γρήγορα forces και τρέξτε μακριά από αυτόν. Έπειτα ανοίξτε Sonic Storm, Sonic blaster και μετά Sonic rage και Triple Splash με Storm Buster, Sonic Storm, Triple Splash και Sonic rage μέχρι που να νικήσετε :D

    Versus summoners: Βάλτε Tallum στα 10 δευτερόλεπτα που έχουν απομείνει για να ξεκινήσει το match. Ανοίξτε αμέσως Sonic Move και γεμίστε forces μέχρι να φτάσετε το level 7. Κρατήστε πολύ απόσταση ένα δευτερόλεπτο πριν αρχίσει το match και μετά κάντε στον summoner Sonic buster. Πιάνεται αμέσως target το pet και προσπαθείτε να το χώσετε με την σειρά των skills που θα σας πω: Triple splash, Sonic Triple, Sonic slash. Γεμίζετε forces με Sonic rage. (Αν δεν έχει γεμίσει κάντε Sonic Slash ή Double Sonic Slash) [Στον summoner δεν γίνεται το Sonic buster γιατί το clikent είναι Interlude] Μόλις χώσετε το pet, αρχίστε τον summoner με τα ίδια skills όπως θα ήσασταν εναντίων του archer. Όταν κάνει hit 'n run, άμα δείτε ότι πάει να κάνει summon ένα καινούργιο pet τότε βάλτε hammer και κάντε stun. Άμα δεν πιάσει και βγάλει το pet, σκοτώστε το όσο πιο γρήγορα γίνεται πριν προλάβει να του κάνει τα buffs. Εάν το πετύχετε το match μετά είναι δικό σας. :)

    Versus domi: Βάζετε Imperial, στα 3 hits που θα σας κάνει αμέσως Braveheart. Άμα θέλετε ανοίξτε και Barrier αν κάνει anti buffs, εσείς ανοίξτε Riposte Stance. Όταν πέσει το HP σας βάλτε Battle Hammer και ανοίξτε Battle Roar. Μετά με τα duals αρχίστε να τον χτυπάτε πάλι με τα skills (όπως όταν είστε εναντίων του archer). Μπορείτε επίσης να βάλετε majestic όταν θα αρχίσει να τρέχει, έτσι ώστε να ρίχνετε περισσότερα damage.

    Versus doomcryer (Fighter στυλ): Ακριβώς όπως και με τα tanks
    (mage style): aΑκριβώς όπως και με τους domi

    Versus Cardinal:    Βάλτε tallum, ανοίξτε Riposte Stance και τον αρχίζετε στα skills: Sonic Storm, Sonic Blaster και Sonic Rage μετά από 10 δευτερόλεπτα ανοίξτε Barrier και πάλι τα ίδια. Όταν σας τελειώνει το mana βάλτε Imperial και προσπαθήστε να γεμίσετε mana για το τέλος έτσι ώστε να τον νικήσετε!


    Αυτά για Olympiad. Το παρακάτω βίντεο είναι δικό μου:
    http://www.youtube.com/watch?v=bh1X2G6NAU0

    PvP Gameplay:
    Στο PvP είναι πολύ εύκολα τα πράγματα. Δε θα τα αναφέρω καν, απλά όπως είναι το gameplay στην olympiad προσπαθήστε να συνδιάσετε τις γνώσεις σας και στο PvP. Τίποτα το σπουδαίο :)

    Η μπάρα μου: Εννοείται πως εσείς την κάνετε όπως θέλετε..


    Buffs:
    Για 24 buffs σας προτείνω αυτά: Εννοείται Blessing of Queen και Gift of Seraphim
    Για όσα buffs θέλετε:   Εννοείται Blessing of Queen και Gift of Seraphim + όλα τα resists! Άμα πάτε για exp ή farm πάρτε και vampiric rage μαζί με dance of vampire.


    Exp Areas:
    Εγώ σας προτείνω πολύ απλά από τα 20 level έως τα 76 να είστε μόνο στις catacombs και στις necropolis επειδή έχετε mass skills και το exp εκεί θα είναι πολύ εύκολο!
    Μετά τα 76 σας προτείνω να πάρετε έναν bishop και να πάτε Primeval Islan (αν έχετε καλό set up στα item σας μπορείτε να πάτε από μικρότερα level, για παράδειγμα από τα 65)

    Ο οδηγός είναι όλος δικός μου. Ελπίζω να σας βοήθησα :)

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/index.php?topic=11697.0
    « Last Edit: January 31, 2013, 01:25:22 PM by MrPro »

    l2topzone.com
    l2topzone.com
    l2topzone.com
    l2topzone.com
    l2topzone.com

    OfflineGreatVaron

    • Newbie
    • *
    • Posts: 24
    • L2topzone Votes: 326
    • Servers reviews: 2
    • Reputation: +0/-0
      Re: Guide For Duelist!!! [GR]
      « Reply #1 on: January 31, 2013, 01:10:27 PM »
      Mbravo file poli kalo guide kai me swsta deys apla na tonisw pws kai gia to pvp valte ta idia deys me tin oly  ;)
      « Last Edit: January 31, 2013, 01:12:20 PM by GreatVaron »

      OfflineMrPro

      • Newbie
      • *
      • Posts: 27
      • L2topzone Votes: 335
      • Servers reviews: 0
      • Reputation: +0/-0
      • L2topzone.com
        Re: Guide For Duelist!!! [GR]
        « Reply #2 on: January 31, 2013, 01:15:20 PM »
        Mbravo file poli kalo guide kai me swsta deys apla na tonisw pws kai gia to pvp valte ta idia deys me tin oly  ;)
        thnx polu re trele ;)

        OfflineMrPro

        • Newbie
        • *
        • Posts: 27
        • L2topzone Votes: 335
        • Servers reviews: 0
        • Reputation: +0/-0
        • L2topzone.com
          Re: Guide For Duelist!!! [GR]
          « Reply #3 on: February 20, 2013, 06:55:02 AM »
          kamia alh apopsh magkes gia to guide? helpara kanenan toulaxiston? :D

          OfflineMrPro

          • Newbie
          • *
          • Posts: 27
          • L2topzone Votes: 335
          • Servers reviews: 0
          • Reputation: +0/-0
          • L2topzone.com
            Re: Guide For Duelist!!! [GR]
            « Reply #4 on: May 28, 2013, 10:46:56 AM »
            kamia alh apopsh magkes gia to guide? helpara kanenan toulaxiston? :D

            OfflineInnactive

            • Full Member
            • ***
            • Posts: 131
            • L2topzone Votes: 0
            • Servers reviews: 3
            • Reputation: +50/-0
            • L2 Topzone
              Re: Guide For Duelist!!! [GR]
              « Reply #5 on: June 03, 2013, 09:32:04 AM »
              Ωραία δουλειά!!!! Έτσι βοηθάς και τους νέους παίκτες που θέλουν να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο Class. Συνέχισε έτσι!

              Offline'Σταύ Ρος'

              • Newbie
              • *
              • Posts: 1
              • L2topzone Votes: 60
              • Servers reviews: 0
              • Reputation: +0/-0
              • L2topzone.com
                Re: Guide For Duelist!!! [GR]
                « Reply #6 on: April 29, 2017, 11:20:37 AM »
                magkes den mou dexnei kamia photo poy exei anebasei o filos...gia pio logo?

                OfflineIšprotėjusi Koala

                • Newbie
                • *
                • Posts: 1
                • L2topzone Votes: 148
                • Servers reviews: 0
                • Reputation: +0/-0
                • L2topzone.com
                  Re: Guide For Duelist!!! [GR]
                  « Reply #7 on: April 30, 2017, 10:40:38 PM »
                  Pro glad :D:D:D

                   

                  Sitemap