l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Η ιστορία του Lineage II  (Read 2410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflineChaØs

  • Khaleesi INC Westeros
  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Reputation: +0/-0
  • FallenAngeLs
    • www.FallenAngeLs-Clan.com
Η ιστορία του Lineage II
« on: August 21, 2012, 12:48:05 AM »
Οι Yul Archers είναι το τέταρτο και καινούργιο class που μας έφερε το Goddess of destruction . Yul Archers μπορούν να γίνουν τα class :

    Moonlight Sentinel

    Ghost Sentinel

    Sagittarius
 
    Trickster
 


Οι Yul Archers έχουν κληρονομήσει την εξουσία τους από τον αρχαίο γίγαντα και άψογο σκοπευτή, τον Cranigg . Ο γίγαντας αυτός διέθετε ένα τρίτο μάτι που του χάριζε έντονη όραση.

Sigel Knights
Sigel Knights μπορούν να γίνουν τα class:

    Evas’s Templars

    Shilien Templar

    Phoenix Knight

    Hell Knight
 


Οι  Sigel Knights κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από τον αρχαίο γίγαντα Abelius ο οποίος ήταν άξιος αρχηγός και διέθετε το χάρισμα να παρακινεί τους στρατιώτες του στη μάχη δίνοντας τους θάρρος . Πιστός του σύντροφος ήταν το χρυσό λιοντάρι Kelcion που πολέμησε στο πλευρό του σε κάθε μάχη. 

Othell Rogue
Othell Rogues  μπορούν να γίνουν τα class:

    Fortune Seekers

    Ghost Hunters

    Wind Riders

    Adventurers
 


Othell Rogues  κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από τον αρχαίο γίγαντα Ashagen, ένα αδίσταχτο δολοφόνο . Ο Ashagen   ήταν ένας τρομακτικός και επίσης σκληρός πολεμιστής.  ήταν πολύ άξιος στο να χτυπήσει πισώπλατα τον εχθρό του , ακόμα και οι σύμμαχοι του τον απέφευγαν.

Skills Othell Rogue



Aeore Healer
Aeore Healers  μπορούν να γίνουν τα class:

    Shillien Saints
 
    Eva’s Saints

    Cardinals
 

 
Aeore Healers  κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από τον αρχαίο γίγαντα Laksis ο οποίος  είχε καλές σχέσεις με την θεά Einhasad τις πρώτες ημέρες  των γιγάντων.
Ο γίγαντας  συνδύασε την ιερή μαγεία του μαζί με τις ικανότητες της θεάς και δημιούργησαν ένα νέο είδος ενέργειας . Η ενέργεια αυτή ονομάστηκε  Saha  και την χρησιμοποιούσε για να θεραπεύσει τους γίγαντες και έτσι έγινε απαραίτητος σε κάθε μάχη.

Skills Aeore Healer


Tyrr Warriors
Tyrr Warriors μπορούν να γίνουν τα class:

    Grand Khavatari

    Dreadnought
 
    Doombringer
 
    Maestro

    Duelist

    Titan
 

Οι Tyrr Warriors κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από τον αρχαίο γίγαντα Sapyros. Ο  Sapyros διέθετε ατίθαση συμπεριφορά και θυελλώδη χαρακτήρα. Έγινε μύθος από τις σπουδαίες μάχες του  (σώμα με σώμα). Ποτέ δεν έκανε πίσω σε μια πρόκληση και δεν έχασε ποτέ μάχη.


Skills Tyrr Warriors



Feoh Wizards
Feoh Wizard μπορούν να γίνουν τα class:

    Strom Screamer
 
    Mystic Muse
 
    Soul Hound
 
    Archmage

    Soultaker
 

 
Οι Feoh Wizard κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από την αρχαία  γίγαντα Soltkreig, εξαιρετικά σοφή και έξυπνη. Πάντα ακολουθούσε μια στρατηγική σε κάθε μάχη και με τα λαμπρά της σχέδια πολλές φορές κατάφερε να φέρει την νίκη ενώ όλα έδειχναν το αντίθετο.   Από μικρή ηλικία έδειχνε να γοητεύεται από τα θεμελιώδη στοιχεία της φύσης . Μετά από χρόνια μελέτης έγινε η κύρια εμπειρογνώμον σχετικά με τα 4 στοιχεία και την θεωρία του mana.

 Skills Feoh Wizards

Wynn Summoner
Wynn Summoner μπορούν να γίνουν τα class:

    Elemental Master
 
    Arcana Lord

    Spectral Master


Οι Wynn Summoner κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από τον αρχαίο γίγαντα Nabiarov.  Αυτός ο γίγαντας είχε την δύναμη να ανοίξει και να κλείσει τις διαστάσεις . Ήταν ένας δελεαστικός και παθιασμένος γίγαντας που δεν δίστασε να θυσιάσει τα δυο του μάτια για να κερδίσει τεράστια δύναμη.

   Skills Wynn Summoner


Iss Enchanter
Iss Enchanters  μπορούν να γίνουν τα class:

    Spectral Dancer
 
    Sword Muse
 
    Hierophant

    Doomcryer
 
    Dominator


 
Οι  Iss Enchanters κληρονόμησαν τις εξουσίες τους από τον αρχαίο γίγαντα Leister. Ο γίγαντας αυτός ήταν οξυδερκής και παρατηρητικός, ήταν ειδικευμένος στη μάχη αλλά επικεντρωνόταν  στο να καταστρώνει στρατηγικές μάχης. Η ικανότητα του να προβλέπει και να διαβάζει τη ροή της μάχης ήταν θρυλική.
  Skills Iss Enchanter

Lineage II

elf

Ακόμη μια όμορφη μέρα ξημέρωσε στο μικρό χωριό των elf . Η Andellia ξύπνησε νωρίς από το απαλό αεράκι που πέρασε από το ανοιχτό παράθυρο , σήμερα ήταν μια σπουδαία μέρα για εκείνη χαιρέτησε από μακριά την καλύτερη της φίλη Rizvaell και βιάστηκε να συναντήσει την μητέρα της. Σήμερα ήταν η μέρα που η Andellia γίνετε ενήλικη και επιτέλους θα αποχωριστεί την κόκκινη φορεσιά της. Σταμάτησε κάτω από το μαγικό δέντρο που τόσα χρόνια έδινε ζωή στο χωριό της, λούζοντας την με τις χρυσαφένιες μπάλες φωτός. Και είχε αφαιρεθεί στο δροσερό νερό που έτρεχε σε όλο το χωριό
«Μητέρα…» φώναξε και έτρεξε κοντά της .. «Νομίζω έχεις κάτι για εμένα »είπε και το πρόσωπο της φωτίστηκε από την ανυπομονησία .
Και τότε εκείνη με σταθερά βήματα στάθηκε να την κοιτάζει μην μπορώντας πιστέψει ότι αυτή η στιγμή έφτασε. Αυτό που περίμενε την μικρή της Andellia μόνο εκείνη μπορούσε να της το περιγράψει . Άπλωσε τα χέρια της και τότε τα μάτια της νεαρής elf άνοιξαν διάπλατα μόλις αντίκρισε την άσπρη και γαλάζια πανοπλία και το καλύτερο όπλο που σαν αυτό δεν υπήρχε ισάξιο του.
Η Andellia όταν κοίταξε την μητέρα της είδε το άλλοτε ζωηρό μπλε χρώμα τον ματιών της να αρχίζει να σκοτεινιάζει.
«Τι συμβαίνει μητέρα δεν χαίρεσαι για εμένα»
«Χαίρομαι αλλά πρέπει να σου πω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις >>
Η Andellia έκατσε δίπλα της περιμένοντας να ακούσει.
«Τώρα πια που έγινες ολοκληρωμένο ξωτικό ήρθε η ώρα να αγωνιστείς και εσύ με τις σκοτεινές δυνάμεις που εδώ και χρόνια προσπαθούν να μας αφανίσουν »
Η νεαρή elf τα έχασε . «Γιατί εγώ δεν ξέρω να χρησιμοποιώ καν τις δυνάμεις μου».
«Θα μάθεις.. πρέπει να μάθεις όπως μάθαμε όλοι για να προστατέψουμε ότι μας έχει απομείνει. Ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα γύρο από την ιστορία μας».


ΙΣΤΟΡΙΑ

Πριν πάρα πολλά χρόνια το μόνο που υπήρχε στον κόσμο μας ήταν απλά μια σφαίρα στην οποία όλες οι δημιουργίες ήταν ανακατεμένες . Η σφαίρα ήταν ταυτόχρονα μεγάλη και μικρή, σκοτεινή και φωτεινή, τα πάντα και τίποτα. Μετά από εκατομμύρια χρόνια η σφαίρα άρχισε να μεγαλώνει και μέσα της να δημιουργούνται δύο δυνάμεις το φωτεινό λευκό και το σκότος . το φωτεινό πήρε την μορφή γυναίκας και ονομάστηκε Einhasad ενώ το σκότος σε μορφή άντρα με το όνομα Gran Kain.
Η Einhasad και ο Gran Kain συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους για να σπάσουν την σφαίρα. Έτσι σπάζοντας την, η σφαίρα καταστράφηκε και μετατράπηκε σε κομμάτια όλων των ειδών. Κάποια κομμάτια υψώθηκαν και έγιναν ο ουρανός, κάποια άλλα έπεσαν και δημιούργησαν το έδαφος. Μεταξύ του ουρανού και της γης υπήρχε νερό και κάποια μέρη του εδάφους υψώθηκαν σχηματίζοντας τη ξηρά. το πνεύμα της σφαίρας, καταστράφηκε μαζί της, δημιουργώντας την ύπαρξη των φυτών και των διαφόρων ειδών των ζώων. Από το πνεύμα της σφαίρας διαμορφώθηκε το «Πλάσμα της γένεσης» και καλύτεροι του είδους του ήταν οι γίγαντες έτσι τους διόρισαν κύριους όλων των ζώντων πλασμάτων. Ήταν γνωστοί ως «Οι σοφοί» για το λόγο ότι ήταν έξυπνοι, είχαν μεγάλη σωματική δύναμη και υποσχέθηκαν αφοσίωση στους θεούς.
Οι δύο θεοί γέννησαν πολλά παιδιά – θεούς. Τα πέντε πρώτα από αυτά εξουσιοδοτήθηκαν να κυριαρχούν στην γη .
Στην μεγαλύτερη κόρη, τη Shilen, ανατεθεί το νερό.
ο πρώτος γιος, ο Paagrio, έλεγχε την φωτιά
η Maphr, η δεύτερη κόρη ανέλαβε την γη
και ο δεύτερος γιος, ο Sayha, έγινε ο άρχοντας των ανέμων
Για την μικρότερη, την Eva, δεν απέμειναν στοιχεία, οπότε δημιούργησε την ποίηση και την μουσική.


Η δημιουργία των φυλών


Η Einhasad η θεά της δημιουργίας θέλησε να φτιάξει και άλλα πλάσματα στη Γή με την βοήθεια των παιδιών της. Η πρώτη της κόρη shilen έδωσε το πνεύμα του νερού στην πρώτη μορφή που δημιουργήθηκε και έτσι φτιάχτηκε η φίλη των Ξωτικών . Ο paagrio με το πνεύμα της φωτιάς δημιούργησε της φυλή των Όρκς. Η Maphr με το πνεύμα της γης δημιούργησε την φυλή των Νάνων . Και τέλος ο Sayha με το πνεύμα των ανέμων δημιούργησε τα kamael.
ο Gran Kain, ο θεός της καταστροφής, βλέποντας το έργο της Einhasad της γυναίκας του, ζήλεψε και αποφάσισε να δημιουργήσει και εκείνος ένα πλάσμα που θα είναι καλύτερο από όλα τα άλλα ποιο σοφό και από τους γίγαντες. Μάζεψε λοιπόν τα παιδία του για να τον βοηθήσουν στο δημιούργημα του. Στη shilen της ζήτησε να ενσταλάξει πνεύμα. Τότε εκείνη έκπληκτη του είπε «Πατέρα, γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο; Η Einhasad, η μητέρα μου, είναι υπεύθυνη για την δημιουργία. Σε παρακαλώ, μην επιθυμείς κάτι που δεν αποτελεί δική σου αρμοδιότητα. Ένα πλάσμα που θα πάρει ζωή από εσένα, μπορεί να επιφέρει την καταστροφή» Αλλά ο Gran Kain δεν έλαβε υπόψη του τα λόγια της κόρης του και έτσι συνέχισε να προσπαθεί με καλοπιάσματα να πάρει την συγκατάθεση της, ώσπου τελικά τα κατάφερε.
«Θα κάνω αυτό που μου ζητάς
πατέρα, όμως έχω ήδη χρησιμοποιήσει το πνεύμα του νερού, οπότε μπορώ να σου προσφέρω μόνο ότι έχει απομείνει» του πρόσφερε το πνεύμα των στάσιμων και αλλοιωμένων υδάτων. Εκείνος τα δέχτηκε πρόθυμα, όμως δεν
θεώρησε αρκετό να εμπλουτίσει μόνο με ένα πνεύμα την δημιουργία του. Έτσι συνάντησε τον Paagrio και ζήτησε και από εκείνον την δύναμη του. προειδοποίησε τον πατέρα του για τις προθέσεις του, όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί, οπότε του πρόσφερε το πνεύμα της νεκρής φωτιάς. Ακόμα πλησίασε και την Maphr. Εκείνη με δάκρυα στα μάτια τον παρακάλεσε να σταματήσει, όμως τελικά τον ικανοποίησε δίνοντας του το πνεύμα της άγονης και μολυσμένης γης. Και τέλος ο sayha του έδωσε το πνεύμα του άγριου και βίαιου ανέμου. Ικανοποιημένος πια ο μεγάλος πατέρας πήρε όλα όσα του προσφέρθηκαν κλαίγοντας από μεγάλη υπερηφάνεια, φώναξε στον κόσμο «Κοιτάξτε τα ζώντα πλάσματα που έφτιαξα! Κοιτάξτε αυτούς που γεννήθηκαν με το πνεύμα του νερού, της φωτιάς, της γης και του ανέμου. Θα είναι δυνατότεροι και σοφότεροι από τους γίγαντες! Θα κυβερνήσουν τον κόσμο!» τα πλάσματα του ήταν αδύναμα, κουτά, πονηρά και δειλά.. Οι υπόλοιποι θεοί περιφρόνησαν τα δημιουργήματα του και εκείνος γεμάτος ντροπή για την αποτυχία του τα εγκατέλειψε και κρύφτηκε για καιρό. Αυτά τα άχαρα πλάσματα ήταν οι άνθρωποι.


Η εκδίκηση της Shilen
 
Ο Gran Kain ήταν ένας ελεύθερος και χωρίς ηθικές αναστολές θεός. Έτσι έκανε ένα τρομερό λάθος, ξελόγιασε την μεγαλύτερη κόρη του την Shilen. Συνέταξαν σχέση μεταξύ τους έως ότου η Shilen έμεινε έγκυος. Όταν η μητέρα θεά ανακάλυψε τι είχε συμβεί, εξοργίστηκε, καθαίρεσε την κόρη από θεά των υδάτων και διέταξε να εξοριστεί από την ήπειρο. Η Shilen τώρα είχε απομείνει μόνη στο να αντιμετωπίσει την σκληρή της μοίρα, καθώς ο εξίσου ένοχος Gran Kain αδιαφόρησε για την κατάσταση, περιφρονητικά.
Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Shilen κατέφυγε στην γη και στα βάθη του Σκοτεινού Δάσους γέννησε τα παιδιά της, καταριόνταν τους δύο θεούς σε κάθε εξουθενωτικά βασανιστικό πόνο του τοκετού. Τα μωρά που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τρομερό τοκετό, αντέχοντας την απελπισία και τον θυμό από της κατάρες της μητέρας τους, έγιναν δαίμονες. Μεταξύ αυτών, τα ισχυρότερα πλάσματα ήταν αυτά που αποκαλούνται «Δράκοι» Συνολικά γεννήθηκαν έξη δράκοι από τις κατάρες που εξαπέλυσε η Shilen προς τους έξη θεούς. Ήταν γεμάτη οργή προς την μητέρα της, που την εξόρισε και προς τον εραστή - πατέρα της. Συγκεντρώνοντας την δύναμη των παιδιών της, δημιούργησε έναν στρατό για να τιμωρήσει τους θεούς.
Οι ισχυρότεροι δράκοι κλήθηκαν να αποτελούν την πρώτη γραμμή του στρατού που θα μάχονταν ενάντια στους θεούς. Στο άκουσμα όλων αυτών, η Aulakiria, η δράκος του φωτός, κοίταξε με θλιμμένα μάτια την μητέρα της και της είπε «Μητέρα, δεν ξέρεις τι κάνεις. Θέλεις πράγματι την ολοκληρωτική καταστροφή των θεών; Θέλεις πραγματικά ο πατέρας, η μητέρα σου και τα αμφιθαλή αδέλφια σου να πέσουν στο έδαφος σε μία λίμνη από το ίδιο τους το αίμα;»

Η έκκληση της όμως δεν στάθηκε ικανή ν’αλλάξει την απόφαση της Shilen. Τελικά οι δαίμονες εισέβαλαν στο παλάτι όπου ζούσαν οι θεοί και επήλθε άγρια μάχη. Οι έξη δράκοι κατέστρεψαν τα πάντα στο παλάτι, ακόμα και οι ίδιοι οι θεοί τρόμαξαν από τις απίστευτες δυνάμεις τους. Η μάχη φαίνονταν μοιραίο να συνεχιστεί για πάντα. Ακόμα και αν ο πόλεμος δεν σταματούσε, ο κόσμος θα έπαυε να υπάρχει και όλα τα ζώντα πλάσματα θα αφανίζονταν.
Πολυάριθμοι αγγελιοφόροι των θεών και δαίμονες καταστράφηκαν και εξαφανίστηκαν. Καθημερινά κεραυνοί και αστραπές συντάραζαν τον ουρανό καθώς οι ισχυρές δυνάμεις αντιμάχονταν βίαια. .Οι Γίγαντε

Linkback: https://l2topzone.com/forum/index.php?topic=9129.0
« Last Edit: August 21, 2012, 12:50:37 AM by ChaØs »

 

Sitemap