Συμφωνω αφεντικό ... τυχαίνει ομως να γνωρίζω από L2 αρκετα καλα... και οχι μονο
Ειμαι 52 χρονων, επαγγελματιας προγραμματιστής, παλαιοτερο πολυ ενεργο μελλος του l2jdev (tr@C3R),
σημερα ειμαι στο τμημα αναπτυξης της Torque 3D και σαν επαγγελμα ειμαι μετοχος και υπεύθυνος αναπτυξης γνωστής εταιρίας εμπορικού και λογιστικού software. Θα με ρωτουσες γιατι ασχολουμαι ακομα με το L2... εχω 3 γιους που παίζουν...
Γιατι θεωρω τον server καλο?... και δεν μπορεις να πεις κουβεντα πριν τον δοκιμασεις?
1. Εναι 100% το καθαρο l2jserver
2. Διόρθωσα προβληματακια που αφορούν το balance των chars (εγραψα μερικα .java και skills απο την αρχή)
3. Ο server παιζει με καθαρο Freya client χωρίς Patch
4. Διαθετει πραγματα και λειτουργιες μοναδικες γιατι απλα τα εγραψα και δεν τα εκανα όλα share και σε πληροφορώ ειναι παρα πολλά.
Για να καταλαβεις τι λεω πρεπει να ξερεις l2 και να μπεις στον server να τα δεις...
Ουσιαστικα δεν σου αρέσει το freya γιατί απλα δεν ξερεις L2, δεν ξερεις την ιστορία του... πρεπει να γνωρίζεις καλά την φιλοσοφία ανάπτυξης της παραγωγού εταιρίας.
Ασχετα που δεν ειμαι ο 'καθενας' οπως αναφέρεις, θα επρεπε τουλαχιστον να μπεις στον server πριν μιλήσεις... Στο λεω γιατι βαρέθηκα να βλεπω άσχετους να στηνουν servers και άσχετους να κρινουν servers...
ΥΓ. Δεν υπαρχει ποτε και για κανενα λογο δίκαιο σε wipe... κλεβεις τον χρονο οσων σε εμπιστεύθηκαν και τα χρήματα τους επίσης αν ο serer ειναι με donates... Το wipe εξαλου γινεται για δυο βασικούς λόγους. Δεν σου βγήκε o server οπως θα ήθελες, τον αλαζεις και το παιζεις νεος και ανανεωμένος ( μια απο τα ιδια δηλαδή, αφου τιποτα δεν αλάζει), ή δεν ξερεις απο java και δεν ξερεις πως μπορεις να κανεις update της βασης δεδομένων χωρις να χασεις δεδομένα.
Δηλαδή όπως και να εχει το πραγμα wipe κανει ο άσχετος γιατί ξερει οτι θα ξαναμπούν οι άσχετοι