l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Ζητουντε testers για δοκιμη Freya (lowrate-PvP)  (Read 1718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflineWolfGiaS3na

  • Java Developer / 3D Designer / VFX artist.
  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Reputation: +50/-0
  • Java Developer / 3D Designer / VFX artist.

    L2Addictions Freya Server


    PS. ο σερβερ ειναι Ελληνικος απλα τα ειχα γραψει στα αγγλικα, Συγνωμη!

    Λιγα λογια για τον σερβερ
    • L2Addiction ειναι βασισμενος σε καθαρο l2j κωδικα που κανω develop 1 χρονο τωρα και περιεχει αρκετους και αρκετα βαρυ κωδικες που ομως ειναι τεσταρισμενοι καθημερινως για να μην επηρεαζουν το gameplay του παιχνιδιου

    Gameplay
    • Δουλευουμε δυο ατομα ηλικιας 20-30 ετων πανω στον σερβερ με αρκετες εως πολλες γνωσεις και απο develop και απο gameplay (ειδικα ο φιλος μου που παιζει απο τοτε που βγηκε c1). και οι δυο γνωριζουμε ποτε ενας σερβερ ειναι ασταθης και δεν υπαρχει ισορροπια στο gameplay. Ενα τεραστιο προβλημα που επικρατει στους σημερον ημερα σερβερ ειναι οτι οι παιχτες παιρνουν ιτεμς πολυ ευκολα και γρηγορα και κανουν max enchant σε πολυ λιγο χρονο κανοντας τους να βαριουνται. Οποτε η βασικη ιδεα μας ειναι να δημιουργησουμε εναν σχεδον-PvP περιεχομενου σερβερ με Low-Mid rate στυλ-interface. Αυτο σημαινει οτι τα rates θα ειναι σχεδον κοντα στο x30-x45 (κτλπ) ετσι ωστε να μπορουμε να εκμεταλευτουμε ολες τις δυνατοτητες που μας προσφερει το lineage 2 οπως, raidboss quests για να μην αγοραζουμε τα item απο το gm shop, περισσοτερα class κλπ χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα υπαρχουν τα προβλεπομενα npc για PvP σερβερ οπως gk-gmshop-class changer- και πολλα αλλα... Επισης τα rates θα ειναι 66%(για premiums 70-75%) με ασφαλη το +3 και ανωτατο +16-20 και καθε φορα που ενας παιχτης θα κανει enchant θα χανει -1% enchant chance. Επισης για buffer σκεφτομαστε να αφησουμε μια βασικη scheme και θα υπαρξει ενα συστημα sell buff ετσι ωστε οι class songer-dancer-prophet να μην ειναι αχρηστες στο lineage 2 server μας. Ξερω οτι ακουγετε σκληρος - σχεδον low rate αλλα θα υπαρχουν και πολλα custom mods που θα σας κανουν να νιωσετε ανετα και να μην βαρεθειτε καθως και πολλα events οπως (hunter killer, zombie vs human, domination, kino , ctf κλπ) τα οποια ειναι αυτοματα και πολλα αλλα οπως και τεραστιο community board.

    Items
    • Γνωριζουμε ολοι οτι στους μισους αρεσουν οι πολλες στολες-οπλα κλπ και στους αλλους μισους οχι. Ετσι αφησαμε στον σερβεερ μονο 2 βασικες στολες με τα οπλα τα οποια δεν θα εχουν παραπανω απο 6-9% διαφορα απο τις βασικες πανοπλιες ωστε να μην επηρεαζουν το gameplay. Τωρα το πως θα τις παιρνετε.. ειτε απο raidboss ειτε απο gmshop με items παντως οχι απο donations :)

    Quests
    • Τα μονα quest που θα υπαρχουν θα ειναι για raidbosses καθως δεν θα υπαρχουν τα raidboss items στο gmshop και για formal wear(δεν ειναι σιγουρο).

    Θελετε να δοκιμασετε τον σερβερ και να μας πειτε την γνωμη σας
    μαζεψτε τους φιλους σας, κατεβαστε το lineage 2 freya και καντεμε add ειτε στο
    Skype: unst0ppabl32_Ws
    ειτε Gmail: [email protected]
    για να σας στειλω το system! (Gameplay of 1 day)
    !

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/index.php?topic=19160.0

     

    Sitemap