l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: [Οδηγός] Πος να "περάσετε" templates σε ιστοσελιδα ucoz  (Read 2309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflineDragoN.

  • L2 Glorious
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 424
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Reputation: +1385/-0

    Λοιπόν οπος οι περισσότεροι θα ξέρετε η ucoz ειναι μια free hosting εταιρία οπου μπορείτε απο εκεί να δημιουργήσετε τα site σας.Πος όμως μπορείτε να περάσετε θέματα εκτος τα κανονικα?? Ιδου ο οδηγός:
    Αρχικά θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο ucoz: http://www.ucoz.com/main/?a=reg έπιτα πιγένετε στο user control panel και κανετε αυτο που δείχνει η εικόνα: [Έπιτα ενα παράθυρο εμφανίζετε.Διαλέγετε το όνομα τησ ιστοσελλίδας και κάνετε αυτό που δείχνει η εικόνα:
    Eπιτα βάζετε τον κοδικό που σας ζητά και ενα παράθυρο εμφανίζετε δείχνοντας σας τα site σας και εσεις πατάτε στην δεξειά πλευρά εκει που λέει CP.Μετά επιλεγετε το Customize Design, και μετα το Site Pages. Βλέπετε ενα μεγάλο κείμενο στο περιεχόμενο.Επιτα επιλέγετε ολο το κείμενο και κάνετε δειαγραφή.Ανοίγετε το αρχείο index.html (κάπος έτσι)  επιλέγετε το όλο το περιεχόμενο του και  το κάνετε επικόληση εκει που κάνατε την διαγραφή γράφετε στην πρώτη γραμμή %POWERED_BY$ ικαι  πατάτε save.Έπιτα πατάτε στο main που βρίσκετε πάνω αριστερα του κειμένου σας Μετά επιλέγετε το File Manager που βρίσκετε ακριβός δίπλα απο το Customize Design.Φτιάχνετε φακελο με το όνομα ιδιο με αυτό που υπάρχουν μεσα οι εικόνες του template σας.Πανω Δεξια εμφανίζετε ενα κενο και εκεί γράφετε το όνομα.
    Τελειώσαμε.....Κανετε upload ολα τα αρχεία του template σας και ετοιμοι!! Ξέρω οτι ο οδηγόσ θέλει πολλα ακόμα αλλα θα τα βάλω αργότερα γιατι βαρεθικα  :P  ::)  ???


    Linkback: https://l2topzone.com/forum/index.php?topic=806.0

     

    Sitemap