-Xms512m & -Xmx1024m antiproswpevoun ta
Runtime.maxMemory() kai Runtime.totalMemory() dld
> X = Runtime.totalMemory() - Runtime.freeMemory() = i mnimi pou trwei o server sou /1024
ean X > Runtime.maxMemory() tote HeapDumpOnOutOfMemoryError (-Xms512m -Xmx1024m)
praktika loipon to X einai to page memory sou sto systima ... px cntrl + del > performance > memory
me to -vmargs praktika pernas apeu8eias stin JVM tis java kai me to -Xmx512M orizeis to page,
i swro, i xwro dia8esis (opws 8eleis pesto) gia tin efarmogi sou.
To la8os i aliws i paralipsi twn perissotervn einai edw. To 512 einai gia 1024mb ram system. An esy exeis 8gb prakrika
8a eisai peripou me winexp 32bit system sto 4096. Ayto to orizeis afoy kaneis enan proxeiro ypologismo katanalwsewn mnimis.
Giati leme o sql i o mysql na einai deticated? Giati an exeis arketi ram tin trabane oli sto start-up kai an kataferoun na xwresoun
ola ta dedomena ekei kata tin diarkeia tis leitourgias den trwne oute 1mb. sto mysql gia l2 auto einai eukola efikto giati ta
dedomena tis db einai polu liga. O ka8e player loipon pou mpainei den trwei tpt apo ram dedomenwn sql.Ta 4096 pou dineis stin dia8esi ram
leitourgiass tis java JVM gia tin efarmogi l2server apo ta 8g pou exeis arkoun gia ton upologismo pou ekana sto prougoumeno post.
kai teleiwnonontas.. se win7 64bit, mySQL 64bit, JDE 64bit me loginserver+gameserver+geodata+pathnodes ola stin ram ~= 1.8Gb (xwris players).
Kai xondrika ypologise 2.7mb gia ka8e neo paixti se ram sql + ram online > 4096 / 2.7 = 1517 players alla gia 1517 online 8eleis 106mbps line.
Ayta ola otan oi paixte kinountai, polemane, agorazoun klp. stin praxi me 100Mbps sikwneis perissoterous paixtes apo oti mporei o server
Edw mpainei sto paixnidi kai to 8ema epexergastis...
Oles oi official egkatastaseis xwrizoun tous paixtes se diaforetikous servers analoga me tin perioxi, auto to kanoun me ta instance. To l2 einai
o monadikos pou paizei 1game-1map giauto kai lagarei ... eidika sta siege akoma kai o official. To kalutero einai ana 1000 players allos server alla gia olous 1 chat.