Am creat acest cont pentru a sustine serverul vostru pe unul dintre cele mai bune site-uri de gaming, un site care inca isi face treaba. Bravo TopZone, tineti-o tot asa
CeluloSSe,
Imi place cum ati transformat Legendul...am jucat o perioada pe cel vechi dar nu se compara cu cel de acum. Rate mai bune la orice...de la exp la drop, spoil, inclusiv la enchant. Imi place foarte mult ideea de premium account...mi se pare foarte util cand iti creezi primul caracter dar, si pentru restul caracterelor create pe acel cont, se dovedeste a fi folositor.
Sa nu mai vorbesc de echipa de admini...par a fi niste oameni cu experienta in administrarea unui server si in coordonarea lui....din felul in care vorbesc cu playerii iti dai seama ca pentru ei nu este o joaca, iar asta nu poate sa faca decat bine serverului...si nu, nu va pup in fund
Este totusi cineva in acea echipa care "mai are de crescut" dar sunt convinsa ca are potential, si mai ales sunt convinsa ca restul il vor sustine
Insa, eu personal as lucra putin la comunity-bard....asta daca nu cumva chiar l-as schimba....mie nu imi place cum arata si nici prea util nu este, sincer
Daca s-ar putea implementa si un data-base ar fi minunat...am observat ca sunt foarte multi playeri care nu stiu unde sa farmeze, asta clar din lipsa de experienta...dar sper ca vor invata
Offline buffers iar mi s-ar parea o idee buna si utila
Cam atat imi vine in minte la aceasta ora...daca imi mai aduc aminte de ceva o sa va scriu
Tineti-o tot asa!
Multa bafta si spor la lucru!
In-game nickname: Claudette :*
P.S.: Va rog din suflet....faceti ceva si rezolvati problema LAGului...sunt momente in care am freeze pur si simplu...si asta la aproape 200 playeri...ce ne-om face la 400+ playeri?
Succes!