0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Win 7! Klasis Anotera Apo Win xp..Makran To Kalutero Logismiko pou exei vgalei i MicroSoft! kai perimenw me agwnia ta Windows 2008!! ta Opoia Ta Edinan Mono Se Company!! alla Se enan Mhna Kikloforoun
Egw akusa se kana mhna..tha di3ei btw...einai fovera k poly elafria windows..!!
Quote from: ExtremεЯ™ on February 02, 2011, 07:38:36 AMEgw akusa se kana mhna..tha di3ei btw...einai fovera k poly elafria windows..!! egw prota 8a ta do kai meta 8a ta krinw !!!
Agapame l2topzone.com Gt einai ta pada ola Paw gia kamia teneia
esi mporis na ta testares kai exis mia gnomi egw akoma dn ta exw testari kai dn boro na krinw pados diavasa oti 8a einai apo ta kalitera !
Quote from: TiTaNiUm on February 02, 2011, 08:00:55 AMesi mporis na ta testares kai exis mia gnomi egw akoma dn ta exw testari kai dn boro na krinw pados diavasa oti 8a einai apo ta kalitera !einai apo ta kalutera..an skeytis pws to xrisimopoiousan Mono etereies....skepsou logika..Poia etereia tha Xrisimopoiouse ena FAIL logismiko??? !!!!!
KLASIKI ELLINIKI ETERIA !!!
Quote from: TiTaNiUm on February 02, 2011, 08:17:44 AM KLASIKI ELLINIKI ETERIA !!!den milaw gia ellinikes etereies!!milaw gia sovares k megales Company!as sou dwsw merika paradigmata Apo l2 Company!NGZ(makran i kaluteri Company gia l2 dedicate)Heinzer ktl ktl ktl!
em !! esi les pia eteria 8a evaze fail logismiko kai egw s lew klasiki ELLINIKI eteria ti dn milas gia ellinikes eteries ntax pera apo tin plaka rotisa kai ena pedi pou ta exi test kai m lei einai ekseretika ALA 8A NE KAI PANAKRIVA OTAN KIKLOFORISOUN!!!!!
Quote from: TiTaNiUm on February 02, 2011, 09:00:35 AM em !! esi les pia eteria 8a evaze fail logismiko kai egw s lew klasiki ELLINIKI eteria ti dn milas gia ellinikes eteries ntax pera apo tin plaka rotisa kai ena pedi pou ta exi test kai m lei einai ekseretika ALA 8A NE KAI PANAKRIVA OTAN KIKLOFORISOUN!!!!!windows 7 ultimate otan vgikan ekanan 430 eyro apo oti thimame...xD
e kamia 500.aria euro dn 8a kanun otan proto vgoun!! Giauto parte ena koubara na mazevete mexri kai to telefteo psixoulo xD
Quote from: TiTaNiUm on February 02, 2011, 09:03:00 AMe kamia 500.aria euro dn 8a kanun otan proto vgoun!! Giauto parte ena koubara na mazevete mexri kai to telefteo psixoulo xDstn prwti eydomada tha exw loader san authentika ..opws kai sta 7..nane kala kati filarakia
egw eixa vali ta windows 7 ultimate otan proto vgikan me 100 euro ! ksero ena magazi stin a8ina pou sta pernai ala dn sou dini to CD .. giauto einai toso f8ina !! kai oti problem sou vgazoun exis egkisi gia 1 xrono xDLogika 8a kanei kai to idio me ta new windows otan vgoun.. !
Quote from: TiTaNiUm on February 02, 2011, 09:05:43 AM egw eixa vali ta windows 7 ultimate otan proto vgikan me 100 euro ! ksero ena magazi stin a8ina pou sta pernai ala dn sou dini to CD .. giauto einai toso f8ina !! kai oti problem sou vgazoun exis egkisi gia 1 xrono xDLogika 8a kanei kai to idio me ta new windows otan vgoun.. !an vreis sketa ta 7 pernata kai exw loader na s stilw pu i MicroSoft ta vlepei San Authentika