l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: ADD SERVER ! PROBLEM !  (Read 1608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflineSTAT1C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • L2topzone Votes: 1
  • Servers reviews: 0
  • Country: Moldova, Republic of.
  • Reputation: +55/-0
    ADD SERVER ! PROBLEM !
    « on: October 09, 2010, 11:20:30 AM »
    l2topzone.com
    I have add approximately 5 month ago one server with ip 95.65.63.90 ..... but my server was closed .... and now when i try to add again on TOPZONE my server with IP 95.65.63.90 i can't add it again becouse it says that my ip is already in use ..... what can i do now ? how to add my server again on topzone ?

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/l2-server-support-problems/9/add-server-problem/1683/

    OfflineTiTaNiUm

    • Hero Member
    • *****
    • Posts: 552
    • L2topzone Votes: 46
    • Servers reviews: 2
    • Country: Greece.
    • Reputation: +880/-0
    • Gender: Male
    • ][TiTaNiUm][
      Re: ADD SERVER ! PROBLEM !
      « Reply #1 on: October 09, 2010, 11:38:06 AM »
       Make a new server Ip and try again with new Ip to add the server Here !
      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      OfflineDownUnder

      • Hero Member
      • *****
      • Posts: 1485
      • L2topzone Votes: 5
      • Servers reviews: 0
      • Country: Greece.
      • Reputation: +3236/-0
      • Gender: Male
      • http://www.l2cyber.eu
        • Just Press Here ;-)
      Re: ADD SERVER ! PROBLEM !
      « Reply #2 on: October 09, 2010, 04:11:57 PM »
      it's better to Pm xZone For This..! Thank You



      Lineage II Cyber Reborn
      We are coming! The Reborn is near!


      Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
       


      Sitemap