l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Admin you can close this topic all fixed  (Read 1557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offlineqoq1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Country: Israel.
  • Reputation: +59/-0
    Admin you can close this topic all fixed
    « on: September 09, 2013, 06:31:15 AM »
    l2topzone.com
    Admins you can Close this topic
    all fine I fixed my problem!


    Linkback: https://l2topzone.com/forum/l2-server-support-problems/9/admin-close-topic-fixed/14897/
    « Last Edit: September 12, 2013, 10:03:03 AM by qoq1 »

    OfflineGraetMaestro

    • Global Moderator
    • Hero Member
    • *****
    • Posts: 520
    • L2topzone Votes: 0
    • Servers reviews: 0
    • Country: Portugal.
    • Reputation: +57/-0
      Re: Need help (error with database)
      « Reply #1 on: September 09, 2013, 12:47:11 PM »
      maybe choose yes...?
      Read the Forum Rules...use the correct section... read  the section rules before post...Post clear your Topics and like say in the rules..check before if existe a Topic don't open new topics..bump after  the 24 houres...Don't use the EDIT to bump legaly your topic  because is not (after a few minutes +/- 20, the EDIT is considered a BUMP)....  dont forget  your server website link .... respect all users.

      OfflineCanak

      • Newbie
      • *
      • Posts: 26
      • L2topzone Votes: 16
      • Servers reviews: 0
      • Country: Greece.
      • Reputation: +0/-0
      • L2topzone.com
        Re: Need help (error with database)
        « Reply #2 on: September 09, 2013, 05:25:18 PM »
        Go to navicat and delete your old localhost and make a new one. Create manual l2jdb and run again the installer for database. hope it works.gl

        Offlineqoq1

        • Newbie
        • *
        • Posts: 20
        • L2topzone Votes: 0
        • Servers reviews: 0
        • Country: Israel.
        • Reputation: +59/-0
          Re: Need help (error with database)
          « Reply #3 on: September 09, 2013, 06:34:59 PM »

          Please check the topic again I got a new problem...
          « Last Edit: September 09, 2013, 08:52:14 PM by qoq1 »

          OfflineCanak

          • Newbie
          • *
          • Posts: 26
          • L2topzone Votes: 16
          • Servers reviews: 0
          • Country: Greece.
          • Reputation: +0/-0
          • L2topzone.com
            Re: Need help (error with database)
            « Reply #4 on: September 10, 2013, 10:50:56 AM »
            delete the old hexid, make new one , choose 1 and put it at gameserver/config.

            OfflineHitsFr0mTheB0nG

            • Take someone who doesn't keep score, who's not looking to be richer, or afraid of losing, who has not the slightest interest even in his own personality: he's free.
            • Sr. Member
            • ****
            • Posts: 392
            • L2topzone Votes: 1
            • Servers reviews: 0
            • Country: Greece.
            • Reputation: +0/-0
            • Gender: Male
            • L2J Developer
              • La2 Xerien
            Re: Need help (error with database)
            « Reply #5 on: September 10, 2013, 12:30:48 PM »
            hexid?
            wtf?
            don't speak if you don't know!
            the error is your ip cauz you set ip to localhost and you need to put your ip..
            anyways check this guide and you will not have any problem!
            (btw when you create your db on navicat if you set password you have to put the password on your files and don't let it empty as you saw on the photos.
            http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=237782.0

            Offlineqoq1

            • Newbie
            • *
            • Posts: 20
            • L2topzone Votes: 0
            • Servers reviews: 0
            • Country: Israel.
            • Reputation: +59/-0
              Re: Need help (error with database)
              « Reply #6 on: September 10, 2013, 02:39:29 PM »
              Please check the topic again I got now problem to make my server online (I'm using Router)
              « Last Edit: September 10, 2013, 08:27:49 PM by qoq1 »

              Offlineqoq1

              • Newbie
              • *
              • Posts: 20
              • L2topzone Votes: 0
              • Servers reviews: 0
              • Country: Israel.
              • Reputation: +59/-0
                Re: Need help (How open ports with Edimax Router Pictures inside)
                « Reply #7 on: September 11, 2013, 05:00:26 PM »
                Can close the topic Server works online too! thank you all!!!

                Val is the best Dev ;D
                « Last Edit: September 11, 2013, 08:07:15 PM by qoq1 »


                Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
                 


                Sitemap