l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: [help] mana potion reuse time 0 ?  (Read 5492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offlineraydenxp

  • L2 Developer
  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Country: Germany.
  • Reputation: +0/-0
  • Gender: Male
  • L2.RaydeN.ro
    • L2 RaydeN server
[help] mana potion reuse time 0 ?
« on: February 19, 2012, 11:09:49 AM »
l2topzone.com
can someone help me fix to change mana potion reuse to 0 or 1 at least... freya server

Linkback: https://l2topzone.com/forum/l2-server-support-problems/9/help-mana-potion-reuse-time-0/6428/
L2 Java

Offlineraptor174377

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • L2topzone Votes: 1
  • Servers reviews: 7
  • Country: Romania.
  • Reputation: +0/-0
  • L2topzone.com
    Re: [help] mana potion reuse time 0 ?
    « Reply #1 on: February 19, 2012, 05:24:49 PM »
    Stats/items  si cred ca ID este  728   si ai acolo SkillReuseTime=.....   doar ca la tine pe server e alta problema mana pots functioneaza la fel ca healing potion

    Offlineraydenxp

    • L2 Developer
    • Newbie
    • *
    • Posts: 20
    • L2topzone Votes: 0
    • Servers reviews: 0
    • Country: Germany.
    • Reputation: +0/-0
    • Gender: Male
    • L2.RaydeN.ro
      • L2 RaydeN server
    Re: [help] mana potion reuse time 0 ?
    « Reply #2 on: February 23, 2012, 11:40:55 AM »
    Code: [Select]
    <item id="728" type="EtcItem" name="Mana Potion">
    <set name="icon" val="icon.etc_reagent_blue_i00" />
    <set name="default_action" val="skill_reduce" />
    <set name="etcitem_type" val="potion" />
    <set name="immediate_effect" val="5" />
    <set name="material" val="liquid" />
    <set name="weight" val="180" />
    <set name="price" val="80" />
    <set name="reuse_delay" val="1" />
    <set name="is_stackable" val="true" />
    <set name="is_oly_restricted" val="true" />
    <set name="handler" val="ItemSkills" />
    <set name="item_skill" val="10001-1" />
    <set name="use_condition" val="{{uc_transmode_exclude;{tt_flying}}}" />
    </item>


    astai codu meu... unde skimb sa am mp potion o reuse si sa mearga ca mana nu ca hp potion ?! ms

    Offlinecatalin2689

    • Newbie
    • *
    • Posts: 5
    • L2topzone Votes: 0
    • Servers reviews: 1
    • Country: Romania.
    • Reputation: +0/-0
    • L2topzone.com
      Re: [help] mana potion reuse time 0 ?
      « Reply #3 on: March 08, 2012, 02:20:08 PM »
      try this

      <set name="reuseDelay" val="10" /> //ar trebuie sa fie in jur de 7 secunde poate chiar 10, depinde cum recunoaste MUL din serveru tau

      OfflineinsaNNe

      • Newbie
      • *
      • Posts: 32
      • L2topzone Votes: 0
      • Servers reviews: 3
      • Country: Romania.
      • Reputation: +0/-0
      • L2Java Developer
        Re: [help] mana potion reuse time 0 ?
        « Reply #4 on: March 08, 2012, 02:35:23 PM »
        oO totally wrong ... you should search in data/stats/skills not in /items ^^ still using my pack with another vote link ? ^^ =)))

        btw you can remove the line with reuse :p


        Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
         


        Sitemap