l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Help with L2j  (Read 1411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offlinesonny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Country: Greece.
  • Reputation: +0/-0
  • L2topzone.com
    Help with L2j
    « on: November 07, 2011, 03:09:27 PM »
    l2topzone.com
    Good evening everyone!

    I have been trying to create a L][ server, based in Java. However, i have some problems. First of all, none of the quests is working (not even those that create clans, or make you noblesse). I have inserted the files and everything, but when i try to start a quest, the messenger says "You are not carrying out your quest or don't meet the criteria". Secondly, does anybody know any tools about creating a custom Gatekeeper?

    Thanks in advance for your time.

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/l2-server-support-problems/9/help-l2j/4719/

    OfflineSeeY0uAtPvP

    • Newbie
    • *
    • Posts: 11
    • L2topzone Votes: 0
    • Servers reviews: 0
    • Country: Greece.
    • Reputation: +55/-0
      Re: Help with L2j
      « Reply #1 on: November 08, 2011, 10:32:54 AM »
      Hey! First of all!
      Tell me! Rates - Pack - Client!
      Custom NPC you can find here in L2 Java Project section or you can find in another developing sites like Maxcheaters or Gaming Paradise!

      Offlinesonny

      • Newbie
      • *
      • Posts: 4
      • L2topzone Votes: 0
      • Servers reviews: 0
      • Country: Greece.
      • Reputation: +0/-0
      • L2topzone.com
        Help with L2j
        « Reply #2 on: November 09, 2011, 10:37:20 AM »
        The server is x30 exp rate, i think the gamepack is from lightmagik (maxcheaters) and the client is interlude (C6)

        OfflineDestiny

        • Full Member
        • ***
        • Posts: 218
        • L2topzone Votes: 0
        • Servers reviews: 0
        • Country: Greece.
        • Reputation: +482/-0
        • Gender: Male
          Re: Help with L2j
          « Reply #3 on: November 09, 2011, 10:58:04 AM »
          You have disable quest loading. You can fix it via your config or when you are in the game type from your gm //reload quest

          Offlinesonny

          • Newbie
          • *
          • Posts: 4
          • L2topzone Votes: 0
          • Servers reviews: 0
          • Country: Greece.
          • Reputation: +0/-0
          • L2topzone.com
            Re: Help with L2j
            « Reply #4 on: November 10, 2011, 10:45:58 AM »
            I tried it and it worked just fine! Thanks a lot, my friend!


            Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
             


            Sitemap