l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: ADD SERVER ! PROBLEM !  (Read 1796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflineSTAT1C

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • L2topzone Votes: 1
  • Servers reviews: 0
  • Reputation: +55/-0
    ADD SERVER ! PROBLEM !
    « on: October 09, 2010, 11:20:30 AM »
    l2topzone.com
    I have add approximately 5 month ago one server with ip 95.65.63.90 ..... but my server was closed .... and now when i try to add again on TOPZONE my server with IP 95.65.63.90 i can't add it again becouse it says that my ip is already in use ..... what can i do now ? how to add my server again on topzone ?

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/l2-server-support-problems/9/add-server-problem/1683/

    OfflineTiTaNiUm

    • Hero Member
    • *****
    • Posts: 552
    • L2topzone Votes: 67
    • Servers reviews: 2
    • Reputation: +880/-0
    • ][TiTaNiUm][
      Re: ADD SERVER ! PROBLEM !
      « Reply #1 on: October 09, 2010, 11:38:06 AM »
       Make a new server Ip and try again with new Ip to add the server Here !

      OfflineDownUnder

      • Hero Member
      • *****
      • Posts: 1485
      • L2topzone Votes: 5
      • Servers reviews: 0
      • Reputation: +3236/-0
      • http://www.l2cyber.eu
        • Just Press Here ;-)
      Re: ADD SERVER ! PROBLEM !
      « Reply #2 on: October 09, 2010, 04:11:57 PM »
      it's better to Pm xZone For This..! Thank You


      Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
       


      Sitemap