l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Cant vote in Topzone Help!  (Read 3951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offlinefazzi55

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Country: Poland.
  • Reputation: +0/-0
  • L2topzone.com
    Cant vote in Topzone Help!
    « on: July 01, 2011, 03:34:40 PM »
    l2topzone.com
    Hi i have problem . When I vote in topzone for L2 world serwer my browser teleport me to index of web .... I try with mozila 4 , IE , opera ... I have Vista ... what is problem ? Help !

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/report/20/cant-vote-topzone-help/3401/

    OfflineZLO

    • Newbie
    • *
    • Posts: 1
    • L2topzone Votes: 0
    • Servers reviews: 1
    • Country: Greece.
    • Reputation: +0/-0
    • L2topzone.com
      Re: Cant vote in Topzone Help!
      « Reply #1 on: August 05, 2011, 02:09:19 AM »
      I don't even know how to vote... I can't see anywhere "vote" or something...  >:(

      Offlinedarkset

      • Jr. Member
      • **
      • Posts: 72
      • L2topzone Votes: 0
      • Servers reviews: 0
      • Country: Lithuania.
      • Reputation: +50/-0
        Re: Cant vote in Topzone Help!
        « Reply #2 on: August 05, 2011, 06:34:24 AM »
        i do not know but smth happened to vote system maybe couse i can vote 1 time in 2-3 days from my pc

        Offlinemiguelitito

        • Jr. Member
        • **
        • Posts: 96
        • L2topzone Votes: 0
        • Servers reviews: 0
        • Country: Spain.
        • Reputation: +90/-0
        • Gender: Male
        • cats killer
          • Lineage C1 server middle rates International
        Re: Cant vote in Topzone Help!
        « Reply #3 on: August 05, 2011, 02:32:36 PM »
        Me and other palyers of my server can not vote to, admin said somethink of explorer must have cache enabled
        is a stupid think ...

        OfflineVold3mO®d™

        • Newbie
        • *
        • Posts: 1
        • L2topzone Votes: 0
        • Servers reviews: 0
        • Country: Greece.
        • Reputation: +0/-0
        • L2topzone.com
          Re: Cant vote in Topzone Help!
          « Reply #4 on: September 08, 2011, 09:59:39 AM »
          lol .....

          OfflineKathy_Delavega

          • Newbie
          • *
          • Posts: 4
          • L2topzone Votes: 0
          • Servers reviews: 0
          • Country: Romania.
          • Reputation: +50/-0
          • Gender: Male
          • lemme touch u and i`ll let u touch me !
          Re: Cant vote in Topzone Help!
          « Reply #5 on: September 08, 2011, 10:53:26 AM »
          there is nothing wrong with..just update ur browser plugins and everything just fine... i had this problem too
          nobody its perfect, i`m nobody >:) also even angels deserve to die ;)

          Offlinemorseyep

          • Newbie
          • *
          • Posts: 4
          • L2topzone Votes: 0
          • Servers reviews: 0
          • Country: Romania.
          • Reputation: +0/-0
          • L2topzone.com
            Re: Cant vote in Topzone Help!
            « Reply #6 on: October 27, 2011, 09:54:40 AM »

            no change, I still can't vote

            Offlinebriel252

            • Newbie
            • *
            • Posts: 1
            • L2topzone Votes: 0
            • Servers reviews: 0
            • Country: Romania.
            • Reputation: +0/-0
            • L2topzone.com
              Re: Cant vote in Topzone Help!
              « Reply #7 on: December 03, 2011, 03:28:06 AM »
              I got the same problem i used chrome, IE, mozila and 2 diferent pc with win7 and ubuntu and still nothing is goes on l2topzone.come/vote.php?id=1688 then redirect to index page

              OfflineIt4chy

              • Newbie
              • *
              • Posts: 1
              • L2topzone Votes: 0
              • Servers reviews: 0
              • Country: Romania.
              • Reputation: +0/-0
              • L2topzone.com
                Re: Cant vote in Topzone Help!
                « Reply #8 on: December 03, 2011, 04:38:34 AM »
                Same problem here , when i started playing my server the voting had the 'code verification' , had this problem back then too , couldnt vote , then ur verification changed to that image 'spining/sliding' thing , voting worked then , now again it aint working , using Chrome/Mozilla , wireless mobile internet connection.
                UPDATE: So randomly tried voting on the topzone link from my servers webpage again and this time it worked , dunno what caused the problems in the first place though :\
                « Last Edit: December 03, 2011, 06:32:44 AM by It4chy »


                Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
                 


                Sitemap