iti stiu serverul ... ai uitat ca intrasem si eu pe el putin ... sincer nu mia placut ... stilul de farm si putin zonele ... in rest sincer nu stiu balance cum era si restu am intrat doar 30 min ... dar oricum arata mult mai bine decat serverele de 2 lei despre care vorbesc eu aici ... tu dabea ai invatat de cateva lunii sa faci servere de lineage 2 si sa invete lumea de la tine , ALA E CUSTOM DE ANUL 2013 , nu apella si monster wep ... din anul 2004

) as fii foarte mandru de tine si daca ai sa faci un custom frumos , non custom ( interlude ) sau un non custom h5 de vis .. iti garantez eu si multa lume ... daca sti sa faci ceva cu stilul de farm , cateva bugguri minore ... zone vechii de pvp dar frumoase ( antharas nest ,dvc inside si mai sunt cateva zone vechii de pe evo ... reddragon foarte frumoase ) vei avea multa lume online ... pentru ca , caut de 2 sapt un server , ca m-am lasat de l2 vreo 5 luni si vroiam si eu ceva frumos iar ... de fun ... nu am gasit nimic ... numai servere ca titlul ( de doi lei frate ) nu sunt servere deloc ... cred ca daca faci acum repede unu s-ar putea sa rupi norma la playeri

numai uitete cata lume sa uitat la postul meu in 2 zile