l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: I got a little problem.  (Read 766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offlinedarklight

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • L2topzone Votes: 9
  • Servers reviews: 1
  • Country: Romania.
  • Reputation: +55/-0
    I got a little problem.
    « on: December 01, 2012, 01:55:54 PM »
    l2topzone.com
    Hello guys.

    I need a little help plz.

    I have a problem with ALL my Lineage 2 chronicles. C1/C2/etc/GoD
    I try to open game, double clicking on l2.exe.
    And nothing happen. No Load, Nothing on Task Manager, NOTHING!
    I reinstalled Windows,reinstalled Lineage 2.
    Tryed w/o firewall protection, w/o antivirus, changer system with server's system.
    When I use autoupdate, give me error on L2.exe. Cant copy it.
    I guess is something on l2.exe, but how I can resolv it ?
    I tryed on many chronicles,many servers and same problem at all l2.exe applications.
    I changed l2.exe from system to other and same problem.
    Can someone help me plz??

    Linkback: https://l2topzone.com/forum/romana/39/problem/10680/

    OfflineTab1

    • Newbie
    • *
    • Posts: 1
    • L2topzone Votes: 0
    • Servers reviews: 1
    • Country: Romania.
    • Reputation: +0/-0
    • L2topzone.com
      Re: I got a little problem.
      « Reply #1 on: December 01, 2012, 02:44:29 PM »
      daca windowsul e custom .. pot ramane virusii sau programe instalate anterior .. adica .. ma refer genu de windows care instaleaza singur placa video/audio si etc .... cred ca asta ar fi problema .... trebuie un windows clear
      « Last Edit: December 01, 2012, 02:45:15 PM by Tab1 »

      Offlinedarklight

      • Newbie
      • *
      • Posts: 9
      • L2topzone Votes: 9
      • Servers reviews: 1
      • Country: Romania.
      • Reputation: +55/-0
        Re: I got a little problem.
        « Reply #2 on: December 03, 2012, 06:58:21 AM »
        dar am reinstalat windowsu si toate driverele necesare.. nu alea ale windowsului + ca mi s-a dus de inainte. Deci jucam. si de`odata nu mai puteam intra.


        Share via diggShare via facebookShare via linkedinShare via myspaceShare via redditShare via twitter
         


        Sitemap