l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com
l2topzone.com

Author Topic: Lineage² - H5 Стак-Суб - Еволюция в Стак Субването -27.10.2012-  (Read 2031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OfflinePacMan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 63
  • L2topzone Votes: 0
  • Servers reviews: 0
  • Reputation: +0/-0
  • L2topzone.com
    Lineage² - H5 Стак-Суб - Еволюция в Стак Субването



    Бърз линк... :Как да се влезем в сървър

    Това е изцяло нов и необикновен сървър със Стък Суб ситема на игра.Изграден е изцяло на ръка! Новото и специалното при нас е че субването вече е достъпно от левел 1 и се състои от 1+1 професия но само от една раса.Тоест вие можете да започнете играта директно с вашият желан суб , но само от текущата ви раса.

    С тази нова и уникална система , ние се различаваме от всички до сега познати стък-суб сървъри с нещо ново и непознато до сега.Най важното което е от голямо значение аз вас , е че при направата на нов етипаж (character) вие създавате единствено външният вид. Това съвсем не означава ,че в игра можете да субвате единствено професиите на вашата раса - вие също така ще можете и да субвате на други професии от други раси - но не можете да ги обединявате с други класи . Пример “Вие сте Dwarf с вече избрани 2 професии , прим. Paladin и Hawkeye - и решавате да играете други 2 професии , вие лесно можете да ги изберете от менюто ALT + B в секция Favorite . Уловката тук е ,че избирайки друга професия (прим. Spellsinger) вие ще можете да добавите още 1 но само от същата раса (прим. EE/PW/SR - Елвски раси) . Комбинирането на професии от различни раси е НЕВЪЗМОЖНО.

    Най-лесният начин да си представите нашият сървар е като си представите Stacksub v2.0. Идеята е да се поднесе отново същият геймплей ,но с нов и уникален начин който значително ще обнови представите ви за стък-суб. Както казах вече по-горе , вие можете да отключите абсолютно всички други професии които не са ви от расата , но ще можете да ги имате само като биват комбинирани от същата раса. Всяко отключване на нова професия изисква предмет който можете да придобиете от всеки убит Raid Boss.

    Уеб Страницата ни: Lineage² Main Site
    Форум: Lineage² Форум

    Тук можете да изгледаде едно примерно видео за начина на субване. Запомнете , това че съм избрал Dwarf Fighter не означава че мога да стъквам само хюмански професии , мога да избирам всякакви професии на други класи , единственото условие е и двата стака да са от една и съща раса.

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yFuXqpRjrbU[/youtube]

    Както виждаде на снимката по-доло , избрал съм Storm Screamer професия като моя “Първа”(Main,Primamryy) и Spectral Dancer като моя “Втора” (Secondary) - което означава че моите Base Attributes (STR,DEX,CON,INT,MEN,WIT) ще бъдат от първата ми професия или в случая Storm Screamer без да се мешат с “втората” ми професия. От втората получавам само и единствено скиловете.

    Забележете ,че по всяко време мога да сменя “Spectral Dancer” като “първа” a “Storm Screamer” като “втора” - което в случая означава какво ?! … това ,че моито “Base Attributes” ще бъдат вече на “Spectral Dancer” а от “Storm Screamer”-а ще получа само скиловете. Друго което трябва да отбележа е че имайки професия от дадена раса , мога да добавя още една но само от същатата раса. Ако сега избера професия “Cardinal” ще загубя правото да ползвам “Dark Elfic” професии и каквито и да е било други ,но ще мога да избера професии от “Human” расите.

    Прозореца за сменяне на професиите в игра се намира чрез ALT+B в секция “Favorite”.


    ALT+B в секция “Homepage”.




    Brought to you by,
    The Pac Project

    Expect Great Things


    Linkback: https://l2topzone.com/forum/index.php?topic=10134.0

     

    Sitemap