Geia se olous
Afou oloi lete auto pou pistevete me basi auto poy gnwrizete ua pw kai egw
To L2 pistevw exei polles prosegiseis, einai as poume san thn kosmo8ewria... dld apo poy kai pws to blepeis. Kat'eme an den exeis psi8ei se rpg plirws den exeis idea apo to game.
Den xereis kala thn filosofia tou game as poume. Stous pvp servers xrisimopoieis kai an molis to 10% tou game. Fantastite oti epidi estisa ena server 250x oloi ton lene pvp, To rate ka8orizei to ti einai enas server? i to ballance stis oles diadikasies tou. Se osous pvp servers mpika pragmatika paidia suxa8ika to game kai giauto to paratisa. 5 xronia meta xanarxisame me tin parea apla giati stisame diko mas server pou na sebetai to game. Auta ta lew giati 8ewrw tous ka8ara pvp servers FPS kai exei dekades FPS kalutera na pexoume. Me osous milisa oi perissoteroi agnoyn basikes arxes kai dunatotites tou game. px stous pvp servers den exei siege? Efoson exei giati den xrisimopioun ta seven signs? Ekaistoi xeroun tin sxesi SS kai siege.
Sumfonw me ta paidia poio panw... pexte to l2 se rpg kai meta pate sto pvp... exete elpides etsi na nikate tous antipalous... gia ton poio aplo logo > gnwrizete ta skill kai tis class tous kai upologizete ti 8a kanoun kai pore, to pvp sto l2 basizetai polu sta animation twn chars...se ena pvp server dustixws den prolabaineis na deis tipota, baras kai opoion parei o xaros , dld FPS:)
tha simfonisw apolita mazi Sou!!
san char se RPG server 7 xronia...kai san pvp server player 3 xronia!
3erw to L2 Kai Apo tn Kalh Kai apo tn anapodi!!
ti thelw na pw..
oti ontws ean dn kaeis se RPG dn matheneis L2!
kai to thema me Tous PVP Server dn ine oute ta animations.!!
einai o tropos paixnidiou.kai oi paiktes pou paizun mesa!
DlD einai para poly dyskolo na vreis PvP Server Pou na a3izei..
Vsk...Dn Vriskis...
Kai Full Animation(pou i omorfia pistevw metraei k ayti gia enan char)
FULL Balance..!!!!
No Donate..!!
NO Gm edit's!!
kai genika OLA teleia na ine se enan PvP Server...panw apo 18 xronon dn vriskis..!!
o Onomazomenos "KAMENOS" tou l2..dn tha katsi me tpt na paixei PvP Server!!
gt ine "KAMENOS" ... kai o "KAMENOS" ine aytos Pou Niothi ti esti Linage II!!
aytos tha paei Se RPG Server....ma TRELO kosmo...Craft..Quests....100% Balance..!!
Alla dystixos kai oi rpg exoun ta kaka tous..!!
opws prwto eipa imun char se RPG Server's 7 xronia!!
7 xronia players....5 wipe...!!
Apo Tn Mia Logiko..Gt o RPG ine RPG k meta apo PARA poly kairo....katantaei PVP...
apo tn alli..!!Egw px...p kegomun na vgalw S Grade....na kanw 3rd Class....Nobless....Oly(p pote dn katafera na vgw hero)
k na trww stn "MAPA" WIpe...enw sts PvP Server..k wipe na "fas" dn se pirazei k toso..pvp ine...10523594238543584385 PVP Servers Yparxoun!!!!!!
ektos an einai donate o Server..exeis xalasi ta lefta tis zwhs sou ..k sto Kleinei o Admin epidei evgale osa ithele na vgalei..k varethike..!!
Oi Kalytreroi Server gia emena ine oi Low-Mid Rate! apo x25 Mexri x100!!
ekei dn pirazei tn Team ToU Game..alla Oute Tous Chars Na Ginei Meta apo kairo PvP!!
---------------With Special Thanks---------------
~.*DownUnder*.~