0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nu te mai stradui sa ma convingi ca am gresit cu ceva , esti unicu care a gresit si o sa vb cu unchiul meu sa afle exact cine esti sa stam de vorba la o cafenea in dorobanti unde o sa vin cu noul meu ferrari enzo sa vad ce gandesti si ce vrei de viata asta de iti pui ambitia cu mine daca ma crezy un om peste care poti sa calci si apoi sa traiesti o viata linistita ai gresit mai mosule !!! have fun !!
MI SE RUPE PULA DE TOPU TAU MAI PACALICIULE o sa dau ochii cu tine si tu o sa dai ochii cu garzile mele de corp ca vad ca ma consideri amuzant !! o sa vedem cat de amuzant o sa ti se para atunci !!! HAVE FUN daca esti smecher o sa iei doar o bataie sora cu moartea daca esti fraier teai ars mai pacaliciul pulii mele de *** !!
esti un prost roman care crede ca am nevoie de el ; as pune pariu ca tu esti kadar dar lasa ca maine afla unkiul meu unede stai si vin in vizita cu mascatii pana la tine sa vedem ai sau nu DVDuri cu filme ilegale in casa o sa am eu grija sa regreti smecheria care o ai in tine acum !!!
o sa am grija sa te recomand mai departe si o sa vb cu unchiul meu sa vedem cine esti exact si de unde ai net si credema nu exista muncitor in RDS care sa nu fie ascultator de unchiul meu !! asa ca sa ai fun cat mai poti
o sa te gasesc ca aceasta pagina trebuie sa fie platita de cineva si gasesc proprietaru cat de curand cineva e inregistrat cu cumele exact pt a putea platy aceasta pagina si o sa te gasesc si discut cu unchiul meu sa vedem cum se poate rezolva cat mai bine situatia asta ...
ai grija sa nu ai DvD-uri cu filme ilegale acasa )
Quote from: worldoflineage on September 02, 2009, 11:41:58 AMnu te mai stradui sa ma convingi ca am gresit cu ceva , esti unicu care a gresit si o sa vb cu unchiul meu sa afle exact cine esti sa stam de vorba la o cafenea in dorobanti unde o sa vin cu noul meu ferrari enzo sa vad ce gandesti si ce vrei de viata asta de iti pui ambitia cu mine daca ma crezy un om peste care poti sa calci si apoi sa traiesti o viata linistita ai gresit mai mosule !!! have fun !! Quote from: worldoflineage on September 02, 2009, 02:51:41 PMMI SE RUPE PULA DE TOPU TAU MAI PACALICIULE o sa dau ochii cu tine si tu o sa dai ochii cu garzile mele de corp ca vad ca ma consideri amuzant !! o sa vedem cat de amuzant o sa ti se para atunci !!! HAVE FUN daca esti smecher o sa iei doar o bataie sora cu moartea daca esti fraier teai ars mai pacaliciul pulii mele de *** !!Quote from: worldoflineage on September 02, 2009, 02:59:05 PMesti un prost roman care crede ca am nevoie de el ; as pune pariu ca tu esti kadar dar lasa ca maine afla unkiul meu unede stai si vin in vizita cu mascatii pana la tine sa vedem ai sau nu DVDuri cu filme ilegale in casa o sa am eu grija sa regreti smecheria care o ai in tine acum !!!Quote from: worldoflineage on September 02, 2009, 03:05:38 PM o sa am grija sa te recomand mai departe si o sa vb cu unchiul meu sa vedem cine esti exact si de unde ai net si credema nu exista muncitor in RDS care sa nu fie ascultator de unchiul meu !! asa ca sa ai fun cat mai poti Quote from: worldoflineage on September 02, 2009, 03:10:03 PMo sa te gasesc ca aceasta pagina trebuie sa fie platita de cineva si gasesc proprietaru cat de curand cineva e inregistrat cu cumele exact pt a putea platy aceasta pagina si o sa te gasesc si discut cu unchiul meu sa vedem cum se poate rezolva cat mai bine situatia asta ...