Checkare File Mou Dn Exw Kapoio problem me tn Server Pou Paizeis Alla Theoro Anousio to na paizeis se RPG Server Me Donate! ine idio me to na paizeis se pvp Server!!
skepsou..egw exw sever..mesa se 1 mhna mporei na vgalw k 700-800 eyro apo donate..k KATHAROTATA ta 500 mpenun Stn tsepi m(ean thelw.asxeta p dn ta krataw)
k m tn dinei k kanw donate stn Server sou 500 eyro..tha gino toumpano..adiko exw? :/
Ναι έχεις άδικο διότι δεν υπάρχει κάτι για donate με το οποίο θα γίνεις τούμπανο. Απλά items έχει (όχι +++) που τα έχουν όλοι.
Basika den exei adiko, giati otan exeis donate gia items ta opoia prepei na craftaronte, einai eleeino! To pio eleeino, einai to apagorebmeno summon! Kai epeidi loipon exei summon, an rwtiseis msn kanenan GM gia kati parapanw, opws ginotan kai l2crazy, 8a sto dwsei! Den katalabainw giati kapoios na 8elei na liwsei se enan donate-server. Anafereis mexri kai to walker pou to afinoun na mazepsoun ligo kosmo kai meta na se baloun na liwseis?
Sorry file mou, alla 8a simfwnisw me ton palikari oti o server psilofail mou fainetai. Fisika afto einai apopsi tou ka8enos apo mas, o ka8enas exei ti diki tou! Apla gia mena, DONATE ME ITEMS= EPIC FAIL!